Κάγκελα Αλουμινίου

Η VIEKAL σας προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας στα κάγκελα αλουμινίου (από χυτό αλουμίνιο και προφίλ αλουμινίου), με την αντοχή, την αισθητική και την ασφάλεια να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Η καλύτερη δυνατή επιλογή σε κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική εφαρμογή, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων αλλά και χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής, για μπαλκόνια, βεράντες, σκάλες και αυλόγυρους.

Τα κάγκελα αλουμινίου έχουν υψηλή αντοχή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, αντιδιαβρωτική επεξεργασία και είναι εύκολα στην τοποθέτησή τους.

Γυάλινα Κάγκελα

Η σύγχρονη τάση της αρχιτεκτονικής έχει αναδείξει το γυαλί ως το πλέον δημοφιλές υλικό όταν πρόκειται για κάγκελα. Ένα γυάλινο κάγκελο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ανεμπόδιστη θέα και άμεση επαφή με το εξωτερικό  περιβάλλον.

Η VIEKAL σας προσφέρει λύσεις με σύγχρονο design, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιλέξτε το κατάλληλο γυαλί και στήριγμα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Κάγκελα Inox

Στη VIEKAL μπορείτε να επιλέξετε κάγκελα inox εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, για έργα τέχνης υψηλής αισθητικής, λειτουργικά, κορυφαίας ποιότητας και αντοχής, που προσφέρουν ασφάλεια και διατηρούν την αξία τους στον χρόνο.

Μοναδικές κατασκευές, μοντέρνες και παραδοσιακές, για ξεχωριστές δημιουργίες.

Κάγκελα Σιδήρου

Στη VIEKAL σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε κάγκελα σιδήρου για μπαλκόνια, περίφραξη, μάντρες, από μασίφ σίδερο και άλλα υλικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου.

Για την προστασία της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου σας, δημιουργούμε κατασκευές υψηλής αισθητικής, που αντέχουν στον χρόνο.

Τηλέφωνο

+30 21 0993 4903

Διεύθυνση

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Email

info@viekal.gr