Οι πέργκολες είναι καινοτόμες κατασκευές υψηλής ποιότητας και αντοχής και αποτελούν ιδανική λύση για σκίαση τους θερινούς μήνες και προστασία από τη βροχή και το χιόνι τους χειμερινούς μήνες, προσφέροντας παράλληλα ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο όπου τοποθετούνται (κήπο, ταράτσα, βεράντα κ.λπ.).

Είναι κατασκευασμένες κατόπιν σωστής μελέτης και βάσει αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας, που ακολουθούνται κατά την επεξεργασία της πρώτης ύλης, στη συνέχεια της διαμόρφωσης και τέλος κατά τη βαφή τους, η οποία ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές του πιστοποιητικού Qualicoat Seaside Class.

Παρέχουν τη δυνατότητα επιπλέον χρήσης άλλων υλικών, όπως πολυκαρβονικά ή γυάλινα φύλλα ή ραμποτέ αλουμίνιο, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα πάνω στον ήδη υπάρχοντα σκελετό της πέργκολας και να προσθέσουν μια ακόμη πινελιά όμορφης αισθητικής. Περιστρεφόμενες, σταθερές,  κινητές – βιοκλιματικές πέργκολες, δίνουν λύσεις για μοναδικές αρχιτεκτονικές κατασκευές, υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας, που προσφέρουν άνεση στους εξωτερικούς χώρους.

Οι βιοκλιματικές πέργκολες της ALUMIL με κινητές περσίδες, είναι πλήρως αυτοματοποιημένες, για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε μία μοναδική εμπειρία άνετης διαβίωσης. Οι περιστρεφόμενες περσίδες δημιουργούν μια πολύ στιβαρή και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη επιφάνεια (0-135°) για ελεγχόμενη ηλιοφάνεια, φωτεινότητα και ροή αέρα, καθώς και αποτελεσματική προστασία από τη βροχή και τις άλλες καιρικές συνθήκες. Οι πέργκολες ενσωματώνουν γυάλινα συρόμενα φύλλα, κάθετα ρολά σκίασης, κρεμαστά παντζούρια, συσκευές φωτισμού LED και θέρμανσης, και συστήματα αυτοματισμών τελευταίας τεχνολογίας για την υλοποίηση των προσωπικών σας αναγκών. Ιδανικές για αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες και πολλαπλές κατασκευές σε σύγχρονες κατοικίες, αυλές και κήπους, καθώς και σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταράτσες και πολλούς άλλους υπαίθριους χώρους.

Τηλέφωνο

+30 21 0993 4903

Διεύθυνση

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Email

info@viekal.gr