Η VIEKAL διαθέτει πόρτες εισόδου ασφαλείας και βοηθητικές, με πάνελ αλουμινίου ή γυάλινο, inox  ή με ξύλινη επένδυση, παραδοσιακές ή σύγχρονες, υψηλής σχεδίασης και λειτουργικότητας, που μπορούν να ανταποκριθούν στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητικές προτιμήσεις.

Με ενεργειακούς υαλοπίνακες (τζάμια διπλής ή τριπλής υάλωσης), αυξημένη θερμομόνωση & ηχομόνωση, υψηλή αισθητική & εξαιρετική αντοχή, πιστοποιημένη ασφάλεια με πολλαπλές κλειδαριές και ευρεία γκάμα σχεδίων & αποχρώσεων, σίγουρα θα βρείτε την πόρτα που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Αλλά και για την προστασία και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και του εξωτερικού χώρου σας, γκαραζόπορτες και αυλόπορτες, συρόμενες ή ανοιγόμενες, στιβαρές κατασκευές που αντέχουν στον χρόνο.

Θωρακισμένες Πόρτες

Η VIEKAL διαθέτει και τοποθετεί απαραβίαστες θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας από χάλυβα ειδικής σκληρότητας, σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων, για εισόδους πολυκατοικιών, διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, ενώ ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων λάκας ή ξύλου, σε διάφορες ποιότητες βαφής.

Τηλέφωνο

+30 21 0993 4903

Διεύθυνση

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Email

info@viekal.gr