Οι σήτες που διαθέτει η VIEKAL, αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι όλων των σύγχρονων κατοικιών, καθώς προσφέρουν άριστη αντικωνωπική προστασία από τα διάφορα έντομα αλλά και σκίαση τους θερινούς μήνες.

Κατασκευάζονται από ανθεκτικά προφίλ αλουμινίου, προσφέρονται σε διάφορες αποχρώσεις και διαστάσεις και προσαρμόζονται σε κάθε τύπο κουφώματος. Το πανί από το οποίο είναι κατασκευασμένες, plisse ή ίσιο, είναι από υλικό επιστημονικά αποδεδειγμένο και τεκμηριωμένο με αποτέλεσμα πολυετών ερευνών, ότι έχει τη μέγιστη αντοχή σε UV ακτινοβολία και σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και παρέχει απεριόριστη αντοχή στον αέρα και τη συχνή καθημερινή χρήση. Είναι εύκολες στην τοποθέτησή τους και επιτρέπουν την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων.

Τα συστήματα σήτας ROYAL με συρματόσχοινο και πλισαρισμένο πανί, σας παρέχουν απεριόριστη αντοχή στον χρόνο, πιστοποιημένη ποιότητα βάσει του κανονισμού υγιεινής REACH και εγγύηση καλής και μακροχρόνιας λειτουργίας.

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, επιλέξτε την ειδική, μεταλλική, συρόμενη κατασκευή της VIEKAL με κλειδαριές ασφαλείας, η οποία διαθέτει ενσωματωμένη σήτα και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε το παντζούρι ή την μπαλκονόπορτα ανοιχτή, νιώθοντας ασφαλείς, χωρίς να στερήστε το φως, τον αέρα και την επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τηλέφωνο

+30 21 0993 4903

Διεύθυνση

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Email

info@viekal.gr