Η VIEKAL διαθέτει μία πλούσια γκάμα λύσεων σε περσίδες/σκιάδια αλουμινίου για την προστασία του χώρου σας από την ηλιακή ακτινοβολία.

Οι εξωτερικές περσίδες αλουμινίου προσφέρουν ένα στοιχείο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού για μια μοντέρνα πρόσοψη κτιρίου στον τομέα των παραθύρων. Διατίθενται σε πολλά χρώματα. Η προστασία από τον πλευρικό αέρα επιτυγχάνεται με πλαϊνούς οδηγούς. Με τις εξωτερικές περσίδες επιτυγχάνεται προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, ρύθμιση του επιπέδου φωτός στο δωμάτιο, καθώς και μια επιπλέον μόνωση. Η λειτουργία τους γίνεται με ηλεκτροκίνηση ή αυτοματισμούς.

Για κάθε χώρο που απαιτούνται κάθετες περσίδες, υπάρχουν αμέτρητες ιδέες και συνδυασμοί που σας δίνουν διακοσμητικές λύσεις και στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν τέλεια ρύθμιση του φωτός και προστασία από τον ήλιο.  Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, διαστάσεων, χρωμάτων και υλικών προσφέρουν πολλές δυνατότητες επιλογών στο σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση και μπορούν να ζωντανέψουν με τρόπο μοναδικό, όχι μόνο τα παράθυρα αλλά και όλον τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι οριζόντιες περσίδες σας αποκαλύπτουν έναν ολόκληρο κόσμο σχεδιαστικών συνδυασμών για την εσωτερική διακόσμηση του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Στην εξωτερική εφαρμογή, δίνουν τη δυνατότητα ολοκληρωτικού ελέγχου του φυσικού φωτός και της θερμότητας. Η μεγάλη γκάμα μοντέρνων αποχρώσεων καθώς και τα πολυάριθμα σχέδια, μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις. Η υψηλή αισθητική, η ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης, κάνουν τις οριζόντιες περσίδες μοναδικές. Πάνω απ’ όλα όμως ξεχωρίζουν για τον αξιόπιστο τρόπο λειτουργίας, που τις κάνει εύκολες στη χρήση και ανθεκτικές στον χρόνο. Δυνατότητα λειτουργίας χειροκίνητα, ηλεκτροκίνητα ή με αυτοματισμούς.

Η πλισέ περσίδα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε παράθυρο, τριγωνικό, τραπέζιο, κεκλιμένο, σε φεγγίτες, καμάρες ακόμα και σε παράθυρα οροφής. Χάρη στον μικρό χώρο που καταλαμβάνει όταν μαζευτεί, αλλά και στο ελάχιστο βάρος των υλικών που την απαρτίζουν, προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις απαιτήσεις και εξυπηρετεί αμέτρητες χρήσεις. Η πολύ μεγάλη γκάμα υφασμάτων και χρωμάτων στην οποία προσφέρεται η πλισέ περσίδα, καλύπτει με σιγουριά οποιαδήποτε ανάγκη για διακόσμηση και ηλιακή προστασία.  Τα συστήματα σκίασης πλισέ διατίθενται με διαφορετικούς τύπους μηχανισμών κίνησης, καλύπτοντας πλήρως οποιεσδήποτε ανάγκες και σχήματος παραθύρου ή και αίθριου. Η κίνηση τους γίνεται είτε χειροκίνητα με κορδόνια είτε με ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμούς.

Τηλέφωνο

+30 21 0993 4903

Διεύθυνση

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Email

info@viekal.gr