Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα αποχρώσεων που διαθέτουμε για τα προϊόντα μας, με τη χρήση της ανοδίωσης και της ηλεκτροστατικής βαφής.

Η VIEKAL διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών διαφόρων αποχρώσεων για τα προϊόντα της, που προορίζονται για δομικές, αρχιτεκτονικές εφαρμογές και χρησιμοποιούνται ευρέως για εξωτερικές επικαλύψεις κτιρίων.

Η ανοδίωση και η ηλεκτροστατική βαφή αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για το αλουμίνιο, ιδιαίτερα όταν αυτό χρησιμοποιείται σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Με την ανοδίωση και την ηλεκτροστατική βαφή βελτιώνεται η αντιδιαβρωτική συμπεριφορά του αλουμινίου και επιτυγχάνεται η διακοσμητική εμφάνιση που απαιτείται στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Με την ηλεκτροστατική βαφή, προστίθεται και επικαλύπτεται η επιφάνεια του αλουμινίου με ένα στρώμα πολυεστερικής βαφής. Η κατάλληλη προεργασία της επιφάνειας, η σύσταση της πολυεστερικής βαφής και οι συνθήκες εφαρμογής, εξασφαλίζουν την προστασία της επιφάνειας του αλουμινίου από τη διάβρωση.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροστατικής βαφής είναι:

  • Η αντιδιαβρωτική προστασία που προσφέρει στο αλουμίνιο είναι πάρα πολύ καλή, εφ΄ όσον τηρηθούν όλες οι συνθήκες παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμογής και χρήσης.
  • Η απεριόριστη επιλογή χρωμάτων.