Λαβές κύριων εισόδων

Λαβές κυρίων εισόδων από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και μπρούντζο σε διαφορετικές φόρμες, ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύγχρονη λειτουργική και αισθητική απαίτηση. Μία πλήρη σειρά από διαφορετικά συστήματα στήριξης των λαβών, διασφαλίζει τη σταθερή στήριξη τους σε πόρτες από Αλουμίνιο – Ξύλο – PVC.

Χερούλια – Πόμολα – Λαβές

Tρεις πλήρεις σειρές χερουλιών κουφωμάτων υψηλής ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού, με εγγύηση 10ετούς καλής λειτουργίας.

  • Roto Samba
  • Roto Line
  • Roto Swing

Με την τεχνολογία Secustik® εξασφαλίζουν τόσο την άνετη και εύκολη χρήση, όσο και την ασφάλεια των κουφωμάτων.

Χερούλια Εξωτερικών Κουφωμάτων SECUSTIK

Χερούλια που υπερέχουν με ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας που το ακούτε…

Διακρίνονται για τα υψηλής ποιότητας υλικά, τα μοντέρνα και ελκυστικά σχέδια και την άψογη λειτουργία. Τα χερούλια Secustik παρουσιάζουν επιπλέον ένα αναβαθμισμένο βασικό επίπεδο ασφάλειας για την προστασία σας. Όταν το χερούλι στρέφεται σε διάφορες θέσεις λειτουργίας, ενεργοποιείται ένα σύστημα ασφαλείας, που γίνεται αντιληπτό από ένα χαρακτηριστικό ήχο, και μπλοκάρει τη λειτουργία του μηχανισμού του κουφώματος από την εξωτερική πλευρά. Τα χερούλια Secustik καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας, σύμφωνα με την οδηγία Ahs RAL-RG607/13. Μία πλήρης σειρά σχεδίων και χρωμάτων, σας δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσετε κάθε αισθητική σας απαίτηση και να διακοσμήσετε τα κουφώματά σας, όπως τα ονειρευτήκατε.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Χερούλια εσωτερικών πορτών και κύριων εισόδων

H Hoppe είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρία παραγωγής χερουλιών, καινοτόμων προϊόντων, σύγχρονου design και με εγγύηση 10 ετών καλής λειτουργίας.
Τα προϊόντα της διατίθενται με την ένδειξη Resista® με 10 χρόνια εγγύηση για την προστασία της επιφάνειας .
Η καινοτόμος εφαρμογή Quick Fit® εξασφαλίζει την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των χερουλιών, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό ιδίως σε μεγάλα projects.
Με ένα μεγάλο πρόγραμμα διαφορετικών σχεδίων καλύπτει με ιδανικό τρόπο κάθε σύγχρονη αισθητική απαίτηση.

Τηλέφωνα

+30 210 9934903 +30 6944 629632

Διεύθυνση

Μάρκου Μπότσαρη & Γυφτάκη 2, 173 42 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Email

info@viekal.gr